0 artiklov v košarici
TELEFONSKO NAROČANJE
PON - PET: 10.00 -16.00
GSM: 041 794 931

IskalnikIšči po ceni

Blagovne znamke
Izberi po kategoriji

Prijavi se na e-novice

in prihrani

Aktualno

Add Actives - VZOREC C20 Tetraforce Activator, 1 ml

Redna cena:
4,90 €
Spletna cena:
4,90 €
Vaš prihranek:
0,00 €
Artikel je na zalogi!
Kasneje lahko izdelek odstraniš ali spremeniš količino.

VZOREC C20 TETRAFORCE ACTIVATOR, 1 ml

UPORABA:

Vzorec lahko uporabite tako, da ga pred nanosom pomešate z vašim najljubšim serumom, oljem, kremo...
Lahko ga nanesete tudi direktno, nerazredčenega. 

2-3 kapljice zadostujejo za celoten obraz.

Serum je oljne teksture, vendar je precej lahek in 'suh', tako da se hitro vpije in ne pušča mastnega sloja ter ne maši por.

TRIJE NAJBOLJŠI NAČINI, KAKO NAJBOLJE UPORABITI 1 ml VZORCA:

1. način)
1 ml vzorca zadostuje za 7 dnevno nerazredčeno uporabo (2-3 kaplje/dnevno). Torej, sedem dni lahko uporabljate izjemno koncentriran izdelek z 20% vitamina C.
Na prste nakapljate 2-3 kaplje seruma, rahlo razmažete med rokami, da se olje segreje in porazdeli po večji površini, nato pa s prsti pritiskate olje na obraz oz. 'natapkate' celotno površino obraza, vratu in dekolteja.

2. način)
Celotni vsebini vzorca lahko primešate 1 ml svojega najljubšega olja, da dobite približno 10% koncentracijo vitamina C, tako vam bo vsebina zadostovala za 14 dni. Olje enostavno dolijte v vialo, v kateri je serum, dobro pretresite in nanašajte enako, kot je opisano v prvem načinu.


3. način)
Če celotno vsebino vzorca primešate k 10 ml olja ali kreme, dobite približno 2% koncentracijo vitamina C v končni mešanici, vsebina pa vam lahko zadostuje do 30 dni.

ČESA NE SMETE:
C20 TETRAFORCE ACTIVATOR ne mešajte z izdelki, katerih delovanje je odvisno od njihovega ph-ja (AHA kisline, BHA – salicilna kislina, niacinamid) oz. z izdelki, katerih aktivne substance niso kompatibilne z vitaminom C (izdelki z niacinamidom in bakrom oz. bakrovimi peptidi).
C20 TETRAFORCE ACTIVATOR lahko uporabite PO NANOSU izdelkov, ki vsebujejo AHA IN BHA kisline. Razmak med njimi naj bo vsaj 1 ura. Nikakor pa jih ne uporabljajte istočasno.


Vzorec je pakiran v sterilne farmacevtske viale, s čimer je zaščitena neoporečnost izdelka, doziranje je lažje, po vsakokratni uporabi pa lahko vzorec ponovno dobro zatesnite in tako zaščitite vsebino pred oksidacijo in kontaminacijo. 
Pomislili smo tudi na to, da bi želeli vzorec razredčiti, zato smo ga napolnili v viale, ki imajo 2 ml volumna, da boste lahko vanj vlili enako količino vašega najljubšega olja in tako dobili 10% koncentracijo vitamina C, končna mešanica pa bo še vedno v sterilni embalaži (in ne bo potrebe po nakupu nove).

Želimo vam veliko užitkov ob uporabi in mnogo odličnih rezultatov.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje, za vsa dodatna vprašanja pa smo vam vedno na voljo na spodnjem e-mail naslovu:

E: support(at)addactives.eu


Izdelava spletnih strani: Positiva